Boerderij Jonker

Ontdek de omgeving

Bergen

Bergen (NH) is een pittoresk kunstenaarsdorp gelegen aan de Nederlandse kust, omgeven door prachtige duinen en bossen. Het dorp heeft een levendige kunstscene met vele galeries en ateliers. Bezoekers kunnen genieten van de charmante straatjes, gezellige terrasjes en het bruisende culturele leven, met musea en festivals. Daarnaast is er ook een schitterend strand waar je kunt ontspannen en genieten van de zee en de zon.

Alkmaar

De historische stad Alkmaar staat bekend om zijn beroemde kaasmarkt en karakteristieke grachten, en met zijn prachtige oude gebouwen, levendige winkelstraten en bruisende sfeer is het een interessante bestemming voor reizigers.

Schoorl

Schoorl, gelegen in Noord-Holland, is een idyllisch dorp omringd door prachtige duinen en uitgestrekte bossen. Met het hoogste duin van Nederland, het Klimduin, is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast biedt Schoorl gezellige winkeltjes, sfeervolle restaurants en een ontspannen sfeer, waardoor het de perfecte bestemming is voor een rustgevend uitje.

Egmond

Egmond, gelegen aan de Noord-Hollandse kust, biedt prachtige duinen, uitgestrekte stranden en een levendig centrum met diverse activiteiten en culinaire mogelijkheden, waardoor het een ideale bestemming is voor een veelzijdig verblijf aan zee.