Boerderij Jonker

Kamperen

Op onze camping zijn de plekken verdeeld over verschillende veldjes. Zodoende hebben we plekjes met zon, maar ook met schaduw. Verder is er plaats voor kleine campers, caravans of tenten. Voor iedereen wat wils! Alle plaatsen zijn voorzien van stroom (6 ampère). Op vrijwel het hele terrein is gratis Wifi te ontvangen. Onze camping is niet ingericht voor grote campers en caravans. Wij hebben dan ook geen stortplaats voor vuil water om overheen te rijden.

Het is bovendien mogelijk om je eigen paard of pony mee te nemen tijdens je verblijf. Onze boerderij ligt in een prachtige omgeving vlakbij strand, zee, duinen en bos. Ideaal om er met een paard op uit te trekken.

In het sanitair zijn vijf toiletten en een urinoir, drie gewone douches en een familiedouche. Verder is er een afgesloten wascabine met babyverschoningstafel, vier wastafels en drie afwas plaatsen. Dit alles hangt vrij van de grond. 

Voor de kinderen is er bij de campingplaats een klein speeltuintje met trampoline, schommels, draaimolen, duikelrek, wipvis, wip, speelhuisje met glijbaan, enzovoort. 

Kinderen kunnen vaak meehelpen op de boerderij. Hooien is altijd een groot feest. Als het mooi weer is, proberen we dat af en toe te doen. Gezellig met z’n allen op de hoge kar! 

We hebben een aantal dieren gezellig loslopen over het erf: konijnen, kippen, pauwen en ander pluimvee.