Boerderij Jonker

Appartement

 
Een deel van onze klassieke stolpboerderij is verbouwd tot zelfstandig appartement. Dit moderne en comfortabele appartement biedt ruimte aan vijf à zes personen. Het beschikt over een woon/eetkamer voorzien van luxe open keuken met vaatwasser, oven en magnetron. Verder is er op de benedenverdieping een badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook is er een televisie aanwezig en een kinderstoel. Boven zijn twee slaapkamers: één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed, een eenpersoonsbed en een juniorbedje. Verder is er op de overloop een wastafel aanwezig.

Het appartement heeft een eigen toegang, waardoor het volledig gescheiden is van ons woongedeelte in de stolpboerderij. Tevens is er een terrasje aan de voorkant van het appartement waar je heerlijk buiten kunt zitten.

Beddengoed en handdoeken moeten zelf worden meegenomen. Onderlakens: 3 maal 90 x 2.00 en 1 maal 1.60 x 2.10. Dekbedhoezen: 3 maal 1.40 x 2.00 en 1 maal 2.00 x 2.00. Dekbedden en kussens zijn wel aanwezig.

Huisdieren worden helaas niet toegelaten in het appartement.

Prijzen appartement:

Hoogseizoen: € 600,- per week

Laagseizoen: € 560,- per week

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (à € 1,90 p.p.p.n. vanaf 4 jaar)

Aankomst na 15:00 uur en vertrek vóór 12:00 uur.

In het hoogseizoen verhuren wij van zaterdag tot zaterdag.

Prijs per nacht op aanvraag.

Het appartement moet bij vertrek schoon achtergelaten worden !