Weetjes


 

Tarieven Kamperen 2020:

Wij houden ons voor de campingprijzen aan de tarieven van de SVR.


De standaardprijzen zijn als volgt:  

 

Kampeerplek met eigen kampeermiddel en auto of een camper (incl gratis Wifi)

€ 8,-per nacht 

Elektra

€ 2,- per nacht

Overnachting p.p.p.n. inclusief onbeperkt warm water

€ 4,20 voor leden SVR 

 € 5,70 voor niet leden


Toeristenbelasting

€ 1,80 p.p.p.n. (vanaf 4 jaar)

Verder rekenen we extra voor: 


2e auto

€ 0,50 per nacht

Bijzettentje

€ 1,- per nacht

Hond

€ 1,- per nacht

Visite

€ 1,25 per keer per persoon

Gebruik wasmachine 

alleen voor nood

€ 4,- 

Gebruik droger 

Alleen voor nood

€ 3,- 

Vertrek na 12.00 uur, indien de plek niet weer gereserveerd is  en indien mogelijk

€ 5,-

Overnachting paard/pony in het weiland

€ 7,50 per nacht

Dit komt neer op € 22,- voor twee personen als je lid bent van de SVR en € 25,00 als dat niet het geval is. Voor elke extra persoon komt daar dan € 6,- per nacht bij (of € 7,50 als je geen lid bent) inclusief toeristenbelasting. Kinderen onder de 4 jaar betalen geen toeristenbelasting en zijn dus 3,20 voor de SVR leden en 4,70 voor niet SVR leden

Voor het leeg laten staan van het kampeermiddel rekenen wij  10,- per nacht in het laagseizoen en  15,- per nacht in het hoogseizoen. Onder het hoogseizoen vallen alle schoolvakanties (dus ook Pinksteren en Hemelvaart).

Bij reserveringen boven de € 100,- vragen wij ongeveer 50% aanbetaling. Het restant rekenen wij ter plekke contant af. Op de boerderij is geen pinautomaat aanwezig. Indien er minder dan twee weken van tevoren geannuleerd wordt, geven wij geen geld terug. Wij raden dan ook aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

In het hoogseizoen berekenen wij alle gereserveerde nachten, ook bij eerder vertrekken!

Onze camping is niet geschikt voor grote campers en caravans. We hebben dan ook geen gelegenheid om vuil water te lozen in een klep waar je overheen kunt rijden.

Omdat er bij ons veel dieren los rondlopen op het erf, laten wij in het hoogseizoen bij voorkeur geen honden toe op de camping.

Wij hebben momenteel geen seizoensplaats beschikbaar.

Onze camping is gezellig, maar klein, daarom is het zeker in het hoogseizoen aan te raden om van tevoren te reserveren. Wij houden van persoonlijk contact met onze gasten en wij willen altijd graag weten wie er bij ons op vakantie komen. Daarom spreken wij onze gasten het liefst over de telefoon, maar mailen kan natuurlijk ook.