Op onze camping zijn de plekken verdeeld over verschillende veldjes. Zodoende hebben we plekjes met zon, maar ook met schaduw. Verder is er plaats voor campers, caravans of tenten. Voor iedereen wat wils! Alle plaatsen zijn voorzien van stroom (6 ampère). Op vrijwel het hele terrein is gratis Wifi te ontvangen.

Het is bovendien mogelijk om je eigen paard of pony mee te nemen tijdens je verblijf. Onze boerderij ligt in een prachtige omgeving vlakbij strand, zee, duinen en bos. Ideaal om er met een paard op uit te trekken.

Het badhok is onlangs volledig gerenoveerd. Er zijn vijf toiletten en een urinoir, drie gewone douches en een familiedouche. Verder is er een afgesloten wascabine met babyverschoningstafel, drie wastafels en drie afwasplaatsen. Dit alles hangt vrij van de grond. 

Voor de kinderen is er bij de campingplaats een klein speeltuintje met trampoline, draaimolen, duikelrek, wipvis, wip, speelhuisje met glijbaan, enzovoort. In de zomervakantie zetten we bij mooi weer voor de kinderen een zwembad op van 5,5 meter doorsnee.Kinderen kunnen vaak meehelpen op de boerderij. Hooien is altijd een groot feest. Als het mooi weer is, proberen we dat af en toe te doen. Gezellig met z’n allen op de hoge kar! Mocht het nou erg slecht weer zijn, dan hebben we ook een ruimte waar de campinggasten binnen kunnen zitten.

Kijk voor meer foto’s in het  fotoboek.

We hebben een aantal dieren gezellig loslopen over het erf: konijnen, kippen, pauwen en ander pluimvee. Voor de veiligheid van de dieren, ontvangen wij in het hoogseizoen bij voorkeur geen honden op de camping.